Velkommen!

Går du og drømmer om et fantastisk hus? Om en helt ny tilværelse på landet i naturskønne omgivelser?

 

– Så er du havnet det helt rigtige sted.

 

Vi har nemlig sat vores dejlige, lyse og højloftede landejendom på Langeland til salg – og på denne hjemmeside vil vi gerne præsentere ejendommen, omgivelserne, naturen og Langeland for dig.

 

I 15 år har vi nydt de daglige besøg af rådyr i haven, fornemmelsen af hav i luften og den blåsorte nattehimmel, fuld af stjerner. Det har alt sammen været magisk, men nu er tiden kommet hvor der skal ske noget nyt i vores liv. Derfor har vi sat ejendommen til salg og glæder os til at give al dejligheden videre til en ny familie, som er klar til det gode liv på landet.

 

Udover selve de fysiske rammer er der mulighed for at overtage vores virksomhed B&B Æblegaarden, der som det eneste B&B på Langeland er optaget i guidebogen ”Lonely Planet Scandinavia” og som indtægtsmæssigt årligt svarer ca. til en halvtidsstilling.

 

Der er desuden bygget en dejlig gårdbutik i den ene staldlænge, så hvis du drømmer om en lille butik er det også en mulighed (og eller kan rummet også bruges til så meget andet – f.eks. et dejlig attelier eller hobbyrum)

 

Gå på opdagelse i billederne og teksterne og få en fornemmelse af ejendommen og dens omgivelser.

 

Hvis du har spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte os – eller vores ejendomsmægler, Benny Boesgaard fra EDC Langeland, som står for det formelle omkring salget.

 

De bedste hilsner
Sannie Teresa og Jacob Burén
Indehavere af ejendommen Fæbækvej 25 og værter på B&B Æblegaarden.

 

Lidt fakta:
Bolig 216 m2
Udlænger 600 m2
Grund 15.000 m2
Byggeår 1888
Gennemrenoveret 2007

Kontantpris 2.195.000

 

Til forsiden    Næste side