Huset

Det store køkkenalrum med snedkerkøkken er husets hjerte. Boligen rummer desuden fire lyse værelser og to stuer en suite, to badeværelser, et stort bryggers, spisekammer samt en stor og en lille entré. I fordelingsgangen ved de to værelser der i dag fungerer som B&B, er der desuden et lille tekøkken. Der er udgang til stor træterrasse fra stuen og de to værelser der ligger mod syd.

 

I galleriet finder du en plantegning, hvor du kan se husets rumfordeling.

 

Ønsker I flere værelser er der mulighed for opdeling af det store soveværelse mod syd til to mindre værelser – og der er desuden uudnyttet 1. sal, hvis I ønsker at udvide beboelsesarealet yderligere.

 

Noget af det mest kendetegnende for huset er at her er ualmindeligt højt til loftet og et fantastisk lysindfald, der yderligere forstærkes af de hvidmalede plankegulve.

 

I alt rummer ejendommen 216 m2 herskabelig bolig fra 1888, gennemgribende, men nænsomt renoveret i 2007, med enkle, tidløse løsninger og mange originale detaljer, bl.a. ådrede fløjdøre og en smuk, ny-istandsat koksovn fra L. Lange & Co. i Svendborg, der har hørt til i huset i siden det blev bygget.

 

Blandt andre ting som vores gæster kommenterer positivt er desuden fliserne på vores badeværelsesgulve og det blåmalede gulv i bryggerset.

 

Huset ligger tilbagetrukket fra vejen, med have til alle sider. Når man kigger ud af vinduet skal man ikke blive overrasket over at se et rådyr eller to i haven …

Til forsiden    Næste side